Language

FR

Over de Bodo Möller Chemie Group

De Bodo Möller Chemie Group combineert innovatief denken met meer dan 40 jaar ervaring in de lijmindustrie. Deze uitgebreide kennis en ervaring zijn een troef voor onze lokale klantspecifieke dienstverlening: onze doelstelling is om elke klant een complete dienstverlening onder één dak aan te kunnen bieden, die tegelijkertijd een winstgevende meerwaarde biedt.

Wij zoeken daarom steeds samen met onze klanten naar de optimale oplossingen en verlijmingen en dit voor zeer uitlopende substraten en applicaties: metaal lijmen, glas lijmen, rubber lijmen, composiet lijmen, hittebestendige lijmen,...

 
 
 

 
 

Bedrijfsfilm


 
 
 

 
 

Missie: Meerwaarde creëren

De missie van BMC is een toegevoegde waarde te creëren binnen het productieproces van onze klanten: een efficiënter productieproces, een kwalitatieve verbetering aan het eindproduct of een hogere productiesnelheid, met andere woorden: kostenreductie!

Proces: werkwijze

We trachten onze klanten eerst te informeren over de mogelijkheden die er zijn, rekening houdend met het doel van de klant en de mogelijkheden binnen het bedrijf. Vervolgens stellen wij een oplossing voor en sturen we de nodige technische informatie op. In een derde fase volgen dan de eerste testen en proeven. Dit kan op twee manieren gebeuren: ofwel doen we de testen ter plaatse samen met de klant, ofwel voeren we de testen uit in samenwerking met één van onze partners. Indien de klant extra testen wil laten uitvoeren, is dit perfect mogelijk. Wij sturen de substraten dan op naar ons laboratorium in Poznan (Polen) om uitgebreide proeven, zoals verouderingstesten, uit te voeren. In de laatste fase bespreken we de resultaten samen met onze klant en kijken we of er eventueel nog verbeteringen mogelijk zijn.

Netwerk en ervaring

BMC Benelux werd in 2009 opgericht en heeft wereldwijd 25 zusterondernemingen. Naast een netwerk van partners, kunnen wij dus terugvallen op de uitgebreide expertise van onze collega’s in Europa, US, Afrika en Azië.
BMC heeft zich reeds bewezen in de automobielsector en mag verschillende toeleveranciers van de OEM’s tot zijn klanten rekenen. Daarnaast zijn wij actief in verschillende industriële en producerende ondernemingen, KMO’s en familiebedrijven.